Kunsten å svi vann (Heftet)

maten er ferdig når brannalarmen går

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 112
Forlag: Prego Mobile
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788284300009
Omtale Kunsten å svi vann
Skyld på kokeboken, ikke på meg - maten er ferdig når brannalarmen går. Praktisk og morsom kokebok for nybegynnere.
En populær og hendig bok som er utsolgt fra forlaget, og som kommer i ny versjon i oktober 2020.
Forfatteren sier i forordet: - Det finnes ikke noe som er så frustrerende for de som ikke kan lage mat som å gå på butikken. Jo finere og mer velutstyrt butikk - jo verre.. Det er et MARERITT å stå på Meny og tro at du skal finne noe å lage til middag.
Så står du der og glor på alskens pulver, glass og former og du ANER bare ikke hva du ser på. Derfor er min filosofi; gjør det enkelt, bare gjør det.
Jeg tror at om du starter med for eksempel spagetti og kjøttsaus; type posesaus, vil det også videreutvikle seg. Når du har gjort det en del ganger, og plutselig en dag finner ut at du har glemt å kjøpe posen til sausen, og innser at du faktisk både har krydder, ketchup, kanskje tomatsaus eller andre flotte ting ... VIPS - så prøver du å lage det sjøl fra bunnen!
Jeg tenker at jeg er den perfekte forfatter av en kokebok for sånne som meg. Det er fordi jeg liker å skrive - og ikke lage mat. Jeg er bare MØKK på kjøkkenet. MØKK!
Det kokkeyrket, er faktisk så vidt jeg kan komme på, det eneste yrket som blir tredd nedover øra på samtlige. Skal du overleve MÅ du liksom lage mat da. Eller spise brødskiver!
Veronica Samuelsen (f. 1975) ble både samboer og mor på kort tid. Samtidig dukket behovet for å lage mat opp. Noe hun ikke mestret særlig bra.

Til toppen