Lag ditt eget malakjede (Innbundet)

Alt om symbolikken og hvordan du bruker din personlige mala

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202568221
Omtale Lag ditt eget malakjede

Lær å lage ditt eget malakjede - vakre halskjeder med mening

Et malakjede er et smykke fylt med minner og symboler som både er vakkert å se på og et verktøy til å guide deg i det daglige og minne deg på å være tilstede i nuet.

I boken forteller Monica Øien om symbolikken, håndverket og fremgangsmåten og inspirerer deg til å «skreddersy» dine egne drømmehalskjeder. Du får trinn-for-trinn-beskrivelser over hvordan du knytter ditt personlige malakjede, og hvordan du bruker det. Du inviteres til å legge inn symbolikk, former, stemninger, minner og farger i kjedet ditt og lærer hvordan du kan fylle det med din indre stemme, dine håp og dine intensjoner. Det sies at de stenene og fargene du først er tiltrukket av, er dem du skal velge til din mala. Du kan kjøpe ferdige malakit eller velge egne perler og personlige charms til ditt malakjede. Du kan gjerne bruke ringer, øredobber, amuletter og andre minner fra livet ditt som del av en mala. Boken passer for deg som ønsker å bruke kreativiteten din, og finne mer ro, trygghet og tilstedeværelse i livet.

Monica Øien er forfatter, blogger, gründer og smykkedesigner. Som den første i Norge, holder hun workshops i hvordan lage malakjeder. Monica er sertifisert pilates- og yogainstruktør og driver yogastudioet Core Balance. I tillegg til yoga- og pilateskurs og malaworkshops holder Monica kurs om eteriske oljer og i chakrahealing. Følg henne på bloggen monicaoien.no og inmotionessentials.com.

Til toppen

Om forfatter Monica Øien

Monica Øien er forfatter, blogger, gründer og smykkedesigner og har bakgrunn som journalist, spaltist og programleder. Hun har lang fartstid fra treningsbransjen og har utgitt tre treningsvideoer. Hun er også sertifisert pilates- og yogainstruktør og driver yogastudioet Core Balance. I tillegg til malaworkshop-er holder Monica kurs i eteriske oljer og chakrahealing. Etter mange år innenfor media har hun gjort trening, mat og spirituell coaching til sin business og sin hverdag. Følg henne på bloggen monicaoien.no og inmotionessentials.com.

Til toppen