Landlig hygge - skap stilen selv (Innbundet)

strikking hekling søm broderi

Forfatter:

Toril Blomquist (Oversetter)

Her får du koselige prosjekter som kombinerer gjenbruk og nye oppskrifter i ulike håndarbeidsteknikker. Forfatter Helene S Lundberg har latt seg inspirere av det gode liv på landet. Farmoren etterlot seg velfylte skap med håndlagde skatter, som heklede blonder, håndvevde linhåndklær og sengetøy med monogram. I boka får du oppskriftene du trenger for å skape hygge og kos i massevis. 

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Oversatt av: Blomquist, Toril
ISBN/EAN: 9788202605698
Kategori: Heklebøker , Håndverk og interiør , Hjem og interiør og Småstrikk
Omtale Landlig hygge - skap stilen selv

Slik skaper du landlig hygge

Sommer, sol og lange, lyse dager. Nostalgi i form av gode minner og ønsket om å ta vare på noe som er ekte. Livet på landet skal være godt å leve. Her får du en mengde oppskrifter og tips om hvordan du kan skape din helt egen oase med hygge for hele familien. I Landlig hygge – skap stilen selv får du prosjekter i flere teknikker. Du kan finne frem både strikkepinner, heklenåler, broderisaker og limpistol, i tillegg til fine, gamle tekstiler og annet som kan få bli med og skape den gode, landlige stemningen.

Det gode liv på landet

Her får du koselige prosjekter som kombinerer gjenbruk og nye oppskrifter i ulike håndarbeidsteknikker. Forfatter Helene S Lundberg har latt seg inspirere av det gode liv på landet. Farmoren etterlot seg velfylte skap med håndlagde skatter, som heklede blonder, håndvevde linhåndklær og sengetøy med monogram. I boka får du oppskriftene du trenger for å skape hygge og kos i massevis.

Alle har ikke en farmor å arve, men i bruktbutikker og på loppemarkeder kan du finne fine gamle tekstiler med blonder og broderier. I tillegg til gjenbruksprosjektene får du også mange mønster og oppskrifter på nye broderier med landlige motiver, lune og koselige strikkeplagg og lekre heklede pledd, miljøvennlige handlenett og mye mer. La deg inspirere til å gjenbruke noe gammelt eller skape noe helt nytt.

Noen eksempler på hva du får oppskrift på:

GAMLE TEKSTILER
vaser
vesker
lampeskjerm
knapper
serveringsbrett

BRODERI
broderte monogram
tallerkenvarmer
puter
minnetavle

STRIKKING
sjal
poncho
håndklær
pulsvarmere
sokker

HEKLING
bryggeteppe
pledd
blondekrage
handlenett

ENDA MER HÅNDLAGET
innsynsskjerming
lavendelklubber
asjetter i leire
 

Gode tips til hvordan du behandler gamle tekstiler og blonder!

Til toppen

Flere bøker av Helene S Lundberg:

Om forfatter Helene S Lundberg

Helene S Lundberg er en produktiv og allsidig forfatter av hobbybøker. De fleste av bøkene hennes har utkommet på norsk, svensk, og dansk, og noen av dem er også oversatt til islandsk og finsk. I tillegg til å være en allsidig og produktiv hobbybokforfatter har Helene de siste 25 årene arbeidet som frilans stylist med hobby og håndverk, innredning, kakedekor og blomster som sine spesialfelt. Hun er autodidakt fotograf og har selv tatt alle de vakre bildene. I Sverige er hun en fast bidragsyter av hobbyideer til ulike magasiner.

Til toppen