Lappelek med stoff og skinn (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202346942
Kategori: Hjem og interiør
Omtale Lappelek med stoff og skinn

Skinn og lapper til inspirasjon og glede

I boka Lappelek med stoff og skinn får du et stort utvalg med ulike arbeider i skinn og ull og i tillegg mange fine prosjekter i lappeteknikk. Grete holder en sikker hånd over oss og hobbyprosjektene våre, og har gitt oss farger og design som er lett å like for mange. Du finner vesker og mapper, tepper og puter og mye mer i ulike farger og former, til ulike behov. Akkurat sånn vi liker det.

Hva varmer vel bedre enn deilig mykt saueskinn? I boka lærer du hvordan du lager kledelige luer og stilige votter til hele familien – så kan dere være rustet for kalde vinterdager. Kanskje du kjenner en liten krabat som trenger en saueskinnspose? Du finner også oppskrift på hvordan du kan trykke vakre mønstre på skinn, og hvordan du oppbevarer og behandler skinnet. Om du ikke vil bruke skinn, kan du velge å benytte andre materialer som fleece og ullpledd. Alle prosjektene har grundige og enkle forklaringer.
Gretes sikre fargesans kommer tydelig frem i alt hun lager. Dette er kunsthåndverk, med harmoniske mønstre og lekende kreativitet. Du finner også flotte lappeprosjekter i boka, som en lekker løper til langbordet, en stilig handleveske i lin, et deilig mykt babyteppe og en søt liten pompadur som du for eksempel kan gjemme lommebok, mobil og nøkler i når du skal i selskap.
Her er noe for enhver smak, og best av alt: et mylder av gode ideer som du kan bryne din egen kreativitet på.

 

Boka Lappelek med stoff og skinn er satt sammen i ny kombinasjon fra bøkene Lappeglede (Cappelen 2004) og Lapper og skinn - trinn for trinn (Cappelen 2004).

Til toppen

Flere bøker av Grete Gulliksen Moe:

Om forfatter Grete Gulliksen Moe

Grete Gulliksen Moe er et ikon når det gjelder lappebøker. Hun var den første som begynte å lage bøker innen teknikken og har hatt en enorm suksess. Grete underviser både i Norge, Sverige, Danmark, England og USA og har en fargesammensetting som er unik. Klare, friske farger i rødt, blått, grønt og gult er hennes varemerke.

Til toppen