Lær deg de beste knepene fra mental trening og mindfulness (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 127
Forlag: Insearch media
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299976404
Omtale Lær deg de beste knepene fra mental trening og mindfulness
Det finnes mange bøker om mental trening og minst like mange om mindfulness. Denne lille boka har satt seg fore å gi deg de beste teknikkene fra begge metodene, slik at du kan teste hva som fungerer for deg. Vi håper også at boka vil gi deg innsikt i hvordan du på den ene siden kan utvikle et sterkere sinn via mentale teknikker, og på den andre svekke sinnets makt over deg gjennom meditasjon.
Mental trening handler om å styrke sinnet, bygge et sterkere mentalt fokus, og rydde vekk det som står i veien for å nå et mål.
Mindfulness handler om å være mer til stede i nået, uten tankens innblanding. Tankene handler alltid om fortid og framtid. Når vi lærer oss å roe ned tenkingen, blir vi mer levende, fokuserte og mindre stresset.
Begge metodene, mental trening og mindfulness, søker selvutvikling gjennom økt bevissthet. Men tilnærmingen er forskjellig, og i sin ytterste konsekvens helt motsatt. Mental trening handler mest om det som skjer i tankene, i det mentale, mens mindfulness dreier seg om det som skjer når tankene opphører og tilstedeværelse inntrer.
Som helhetlige mennesker har vi behov for dypere innsikt i hva sinnet vårt holder på med - i de mentale prosessene. Men vi trenger også å forstå hva som er motoren bakenfor sinnet. Hva som driver oss, og hvem vi er bakenfor tanker og følelser, slik at vi ikke bare dyttes ubevisst rundt av alle våre behov.
Stein Kvalheim er en av Norges mest erfarne mentale trenere. Hans fokus er innenfor forretningsdrift og eliteidrett. Han jobber med enkeltmennesker og organisasjoner.
Lisbeth Pettersen er norsk pioner på mindfulness og meditasjon. Hun er fast mindfulnesspaltist i magasinet Tara og er forfatter av boka Lev mer med mindfulness, som ble utgitt på J.M. Stenersens Forlag i 2013.

Til toppen

Flere bøker av Stein Kvalheim og Lisbeth Pettersen: