Lekre kaker du lager selv (Innbundet)

Forfatter:

Rune R. Moen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 64
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Läckra tårtdekorationer att göra själv
Oversatt av: Moen, Rune R.
ISBN/EAN: 9788204085986
Omtale Lekre kaker du lager selv

Velkommen inn i kakenes fortryllende verden! Vakkert dekorerte kaker er noe som appellerer til alle våre sanser - herlige søte dufter og smaker og fristende former og farger - det er så tennene løper i vann bare ved tanken.

Og det beste er at de flotteste kakene kan være ganske enkle å lage. Helene Lundberg presenterer her en mengde kaker som passer til mange anledninger. Hun lærer deg noen smarte knep som gir forbløffende profesjonelt resultat med helt enkle midler. Du trenger slett ikke være faglært konditor eller ha en engels tålmodighet for å lage lekre kaker. Nå finnes det mange gode hjelpemidler du kan kjøpe, som gjør det enkelt å bli vennekretsens kakemester! Sett i gang; bak, dekorer, imponer og nyt!

Til toppen

Flere bøker av Helene S Lundberg:

Om forfatter Helene S Lundberg

I tillegg til å være en allsidig og produktiv hobbybokforfatter har Helene S. Lundberg de siste 15 årene arbeidet som frilans stylist med hobby og håndverk, innredning, kakedekor og blomster som sine spesialfelt. De fleste av hennes bøker har utkommet på norsk, svensk og dansk, og noen av dem er også oversatt til islandsk.

Hun er nå aktuell med den vakre kalenderdagboken 12 måneder med hobbyglede, der hun i tillegg til å være ansvarlig for blomsterdekorasjonene også har tatt alle fotografiene selv.

Til toppen