Lekre masker og lekne sting (Innbundet)

Forfatter:

Anne Helene Gjelstad (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 231
Illustratør: Gjelstad, Anne Helene
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205431379
Omtale Lekre masker og lekne sting

Tryll med masker og lekne sting!

"Det fantastiske med å strikke er at du lager alt fra bunnen av ... av en enkel tråd. Nærmere trylling kan du vel nesten ikke komme!" Håndlagde plagg har kjærlighet og omtanke i hver maske. Ja, det kan ta litt tid å lage dem, og så varer de - lenge ...

Drøm deg bort i vakre strikkemodeller og fantastiske fotografier i det som vi kårer til årets vakreste strikkebok! Boka Lekre masker og lekne sting inneholder 50 oppskrifter på plagg til dame, og noen matchende barneantrekk. Du finner blant annet skjørt, kjoler, tunikaer, jakker, boleroer, sjal, luer, pulsvarmere og vesker, feminint og vakkert.

Modellene er tidløse kreasjoner i ulike teknikker og i en miks av farger, trender, kvalitet og tradisjon. Forfatter og designer Sidsel J. Høivik inspirerer alle håndarbeidsinteresserte til å ta pinnene fatt og til å lage sin helt spesielle vri på det du strikker i form av broderier, knapper og heklede effekter.

I boka får du vakre og lekne oppskrifter, og Sidsel Høivik oppfordrer deg til å eksperimentere, blande teknikker og materialer, prøve deg på litt broderi og pynt med perler og heklede detaljer. Ved å hekle noen enkle kanter, brodere noen små sting eller dekorere med morsomme knapper, gjør du et enkelt strikkeplagg til noe helt unikt - og som ingen andre har maken til.

De aller fleste modellene er oppgitt i 5 størrelser fra XS til XL. Barnemodellene er oppgitt i størrelse 2, 4, 6, 8 år og babysett (3, 6, 12, 18 og 24 mnd.).
Hver oppskrift gir deg nøyaktig garnforbruk, garntype og pinnestørrelse.
Garnvalg er hentet fra norske, kjente garnprodusenter som Rauma, Dale Garn og Sandnes Garn som er lett tilgjengelig i de fleste garn/hobby-forretninger over hele Norge.

Til toppen

Flere bøker av Sidsel J. Høivik: