Papirgutten av Kristina Ohlsson (Lydbok-CD)

Papirgutten (Lydbok-CD)

Forfatter:

, Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Woxholtt, Nina
Spilletid: 12:28
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Davidsstjärnar
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
ISBN/EAN: 9788242158048
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Papirgutten
Det finnes en gammel myte om en fremmed som blir kalt Papirgutten. Som stjeler barn og tar livet av dem. Som kommer i mørket og ikke skyr noe i jakten på sine ofre. Myten tilhører fortiden, og i dag er det nesten ingen som husker det gamle sagnet.

Så forsvinner plutselig to gutter på vei til tennistrening. Et kraftig snøvær har rammet Stockholm og gjør letearbeidet vanskelig. Samtidig blir en førskolelærer skutt i skolegården foran øynene til flere barn og foreldre.

Fredrika Bergman og Alex Recht står overfor sin vanskeligste etterforskning da de dras inn i jakten på en morder som er like hensynsløs som effektiv. Etterforskningen leder dem til den såkalte Papirgutten. Men hvem er han egentlig? Er han virkelig? Er hendelsene tilfeldig, eller har de to sakene noe med hverandre å gjøre?

Eden Lundell blir ufrivillig en brikke i morderens spill. Hun bærer på en hemmelighet som hun prøver å holde skjult for alle. Men i jakten på morderen snus situasjonen mot henne selv, og familien hennes blir utsatt for stor fare.

Til toppen

Andre utgaver

Papirgutten
Bokmål Ebok 2014
Papirgutten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Papirgutten
Bokmål Heftet 2018