Mamma med god samvittighet (Innbundet)

psykologens 7 grep for mindre hverdagsstress

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 184
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788234708954
Omtale Mamma med god samvittighet
Jeg strekker ikke til som mamma. Det går i ett hele tiden. Jeg klarer ikke slutte å bekymre meg. Lyder det kjent?

Mammalivet er herlig, men hektisk. Der de ytre kildene til stress, som tidsklemme og våkenetter, er enkle å få øye på, kan vi trenge hjelp for å kartlegge de indre stresskildene: ufiltrerte tanker og såre følelser vi holder for oss selv, som får oss til å føle oss mislykket eller utslitt. Blir trykket av dårlig samvittighet, bekymring og selvkritikk for stort over tid, kan plagene gå utover selvfølelsen, livsgleden og evnen til å ta vare på seg selv og andre.

I denne boken viser psykolog Marthe Telneset hvordan du kan bli kvitt det usunne mammastresset. Gjennom syv steg, belyst med gjenkjennelige problemstillinger fra terapirommet, viser hun veien ut av den negative spiralen. Med et vennlig blikk og faglig autoritet deler hun konkrete råd og verktøy, forklarer på en lettfattelig måte hvordan kropp og hjerne reagerer på stress, og hva som skal til for å gjenvinne gnisten i hverdagen.

Marthe Telneset er selv trebarnsmor og jobber som psykolog i sitt eget firma Vekst psykologtjenester. Hun kommuniserer jevnlig med en stor gruppe kvinner gjennom nyhetsbrev, fagblogg, nettkurs og Instagram-kontoen @psykolog.marthe.telneset.

Til toppen

Andre utgaver

Mamma med god samvittighet
Bokmål Ebok 2022