Mangfoldskapitalisme (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 327
Forlag: Hegnar media
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788271463946
Omtale Mangfoldskapitalisme
Mangfoldskapitalisme kaster lys over hvordan mangfold kan være lønnsomt for organisasjoner og næringsliv. Den retter seg mot de ledere som ønsker å styrke prestasjoner gjennom et sterkere team av kompletterende ferdigheter og mot relevante fagpersoner eller støttefunksjoner.
Mangfold i denne boken går utover de tradisjonelle vinklingene på kjønn og etnisitet. Det mest prestasjonsfremmende av mangfold er kanskje ikke det man kan se, men det som finnes av ulikhet i hodet til hver enkelt i form av kunnskaper, ferdigheter, personlighet og holdninger. Forfatteren hevder ellers at man må være litt spesiell for å oppnå noe helt spesielt, og han tar oss med på en reise hvor han blant annet argumenterer for at annerledeshet og til og med diagnoser kan være viktige konkurransemessige fortrinn i en bedrift.

Boken inneholder en rekke praktiske eksempler på hvordan du som leder kan øke selskapets inntjening gjennom et mer prestasjonsfremmende mangfold i din avdeling eller ditt selskap - og den gir deg konkrete ideer på hvordan kan få til endringer i praksis på individ- og gruppenivå.

Til toppen

Andre utgaver

Mangfoldskapitalisme
Bokmål Innbundet 2018

Flere bøker av Olav Haraldseid: