Mer eventyrlig oppussing (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202639310
Kategori: Håndverk og interiør
Omtale Mer eventyrlig oppussing

Slik skaper du ditt drømmested!

Her er det fullt av tips og råd for både oppussing og innredning fra Norges mest populære interiørdesigner. I slutten av hvert kapittel får du en oversiktlig innkjøpsliste med alt fra lamper, maling og sofaer, som er nyttig når du selv går i gang med planleggingen. Og boken er full av store, inspirerende og forklarende fotografier.

Mer eventyrlig oppussing tar interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke deg med til fjells, sjøs og skogs - og til Provence - for å pusse opp og innrede forskjellige hytter. Du får innblikk i hvordan han og hans team forvandler middelmådige feriesteder til perler. Her er fokus på hvordan du med praktiske løsninger kan oppnå din «hytteluksus» eller ditt hytteparadis. Boka viser hytter fra siste sesong av Eventyrlig oppussing og inneholder også Halvors eget paradis og private hytte, Boblebu. Du får se hvordan han har pusset opp og innredet dette praktfulle og inspirerende stedet.

Veldig mange drømmer om et sted hvor de kan leve tett på naturen, og hyttedrømmen er herværende for de fleste av oss. Hvordan gjøre hytta like forlokkende inni som naturen er utenfor, viser Halvor Bakke deg i boka.

Halvor Bakke er Norges mest profilerte interiør- og møbeldesigner. Han er programleder for suksesserien Eventyrlig oppussing. I tillegg jobber han som interiørdesigner med møbelkolleksjon for Bohus, glass og bestikk for Magnor Glassverk, fargekart for Jotun og egen interiørkolleksjon for Lama. Han har over 150 000 følgere på Instagram og har skrevet flere bøker.

Til toppen

Flere bøker av Halvor Bakke: