Mer morsom strikk til små sjarmtroll (Heftet)

20 nye herlige lue- og vottesett

Forfatter:

Denise Samson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: More Monster Knits for Little Monsters
Oversatt av: Samson, Denise
ISBN/EAN: 9788202497149
Kategori: Barn og baby
Omtale Mer morsom strikk til små sjarmtroll

Nye herlige lue- og vottesett til små sjarmtroll!

I Mer morsom strikk til små sjarmtroll finner du 20 nye oppskrifter på de søteste, fineste og morsomste strikkesettene til dine små sjarmtrolll. Størrelsene passer for barn fra 6 måneder og opp til 3 år, og oppskriftene passer både for nybegynnere og mer øvede strikkere. De aller fleste av luene er strikket som hetteluer og med matchende votter til, i tillegg finner du oppskrift på pulsvarmere, leggvarmere og sokker. Luene er laget med tanke på at de skal være enkle å få over hodet slik at barna ikke så lett kan dra dem av seg.

De ulike oppskriftene heter: Påskekylling, Lille lam, Travle humle, Sprø sommerfugl, Tigergutt, Rampete apekatt, Skrullete sebra, Livlig løve, Kosepus, Langøret kanin, Hundevalp, Mini mus, Pyntebamse, Bursdagsbamse, Kosekoala, Isbjørnunge, Vennlig monster, Enestående enhjørning, Kinesisk drage og Hagegnom. 

Dette er en helt ny og sprelsk strikkebok for alle som elsker kreativ strikking. Sjarmtrollene blir enda mer sjarmerende når de kan ha på seg spennende, søte og noen ganger litt skumle luer. Lune og varme plagg som holder kulden unna en kald vinterdag.

 

Til toppen