På deling - mat vi lager når vi har folk til bords (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202706562
Alder: 25 - 40
Omtale På deling - mat vi lager når vi har folk til bords

Velbekomme!

Boka er resultatet av utallige brunsjer, middager og småfuktige kvelder. Her finner du rettene Sultne gutter setter på bordet når de inviterer. Det er bare å forsyne seg.

Rettene er delt inn i bord med tanke på smakssammensetning og praktisk gjennomføring. Noen retter kan du lage i forveien, andre retter kan du slenge sammen rett før servering. Dermed slipper du å stresse livet av deg mens gjestene må underholde seg selv.

Oppskriftene er ispedd historier fra guttenes liv. Om middager som gikk til helvete, klementiner i brun saus og gleden i et perfekt dekket bord. Gode måltider dreier seg jo tross alt om mer enn matlaging. Det handler om å skape minneverdige øyeblikk rundt bordet med folk du er glad i.

Hvert bord burde være nok til å mette 5 personer. Men å skulle si nøyaktig hvor mye mat du trenger, blir som å fortelle deg hvor langt et tau skal være. Så bruk gjerne skjønn.

 

Første gang Magnus Liøkel og Ole Kristian Samuelsen fra Sultne gutter traff hverandre, delte de en hamburger. Siden har de delt det meste.

Magnus (f.1989) var jurist i Forsvaret frem til han flyttet til Oslo og begynte å jobbe som tekstforfatter. Ole (f. 1993) studerte finans på Handelshøyskolen BI før han tok seg jobb i bank. På Instagram deler de enkle oppskrifter og vakre bord via kontoen @sultnegutter. De har også en serie på Matkanalen og en digital takeaway-restaurant.

Til toppen