Pareto 2 (2013) (Heftet)

Samfunnsøkonomi vg3

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 399
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Pareto 2 (1. utg.)
ISBN/EAN: 9788202401726
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Samfunnsøkonomi 2
Nivå: Vg3
Komponent: Grunnbok
Omtale Pareto 2 (2013)
Pareto er et faglig solid læreverk i samfunnsøkonomi og er forbedret og oppdatert med tall, faktastoff og eksempler i 2012 og 2013.

Læreverket presenterer sentrale økonomiske teorier og sammenhenger på en forståelig måte ved å illustrerer gjennom mange figurer og aktuelle eksempler. Det er et godt samsvar mellom strukturen og undervisningspraksis, og en klar sammenheng mellom kapitlene og kompetansemålene. Hvert kapittel avsluttes med en oversiktlig oppsummering og ulike typer oppgaver som er skrevet i tett samarbeid med faglærere i videregående skole.

Gratis elevnettsted med nyttig begrepsbank
Paretos nettsted for elever er gratis og krever ingen innlogging. Her er det utfyllende fagstoff, interaktive oppgaver og kildeoppgaver. En begrepsbank for hele verket og til hvert kapittel har definisjoner og forklaringer til begrepene i faget.

Gratis lærernettsted med eksamensoppgaver
Lærernettstedet er gratis, men krever innlogging. Her er det eksempler på tidligere eksamensbesvarelser og –oppgaver og evalueringskriterier for skriftlig og muntlig eksamen. Læreren finner også løsningsforslag til oppgavene i bøkene, PP-presentasjoner og figurer til bruk i egne presentasjoner.

Til toppen

Andre utgaver

Pareto 2 (2013)
Nynorsk Heftet 2013