Påske med Tildas venner (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 80
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202233914
Omtale Påske med Tildas venner

Nye Tilda-figurer til påske!

Påsken er her snart, og med den kommer også våren. I år er Tilda ute med en helt ny påskebok og i denne boka finner vi ikke bare ideer til påske, men også mye som passer til hele våren. Boka er laget i vårlige og vakre pasteller, noe som er både moderne og nostalgisk.

I Påske med Tildas venner finner du romantiske kaniner, morsomme harer, runde og gode sauer i frottéhåndklestoff (passer godt til minstemann), høner og gjess med selebukser og snille hekser, lappehjerter, egg som er sydd og små gjess på pinne.

Her er også oppskrifter på enkle tehetter, grytekluter og godtevesker som er dekorert med hyggelige hareapplikasjoner, samt andre småideer til dekorering av bordet til påske og vår. Du finner også et pent veggteppe med fire harer som henger på en snor, festet med
klyper etter ørene. Dette er koselig både til barn og voksne.

Det er alltid hyggelig å sende påskekort. I boka får du ideer som du kanskje ikke har sett før. Dekorering av godteegg og romantiske kvisthjerter hører også med, dessuten forslag til dekorasjoner og kranser til de vakre vårmånedene.

Til toppen