Pepperkaker (Innbundet)

Forfatter:

Denne julen kan du lage de fineste pepperkakene!

Hent frem all kreativiteten din og kos deg med pepperkakepyntingen. I boka til Marit Hovland lære du mange triks og får masse herlige oppskrifter på en hel haug med ulike variasjoner av pepperkaker. Dette er godt og moro for alle!

Gooood førjulstid!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202650605
Kategori: Kokebøker , Mat og drikke og Kake og bake
Omtale Pepperkaker


Fyll opp kakeboksen!
Om du tror du har sett alt som er å se av pepperkakepynting, her vil du garantert bli fascinert.  Denne jula kan du servere pepperkaker som vil imponere med både smak og utseende. Om det kribler litt i fingrene nå, vent til du får tak i boka!

Forfatter og pepperkakebaker Marit Hovland deler mange tips og triks med bruk av helt vanlige ting fra skuffer og skap, i tillegg til godt forklarte oppskrifter. Og det er liten tvil om at hun vet hva hun snakker om, for alt er bakt, stekt og pyntet av henne selv. I tillegg har hun fotografert de flotte og fristende bildene brukt i boka. 

Pepperkaker med smaksvri
Du får oppskrift på Mammas pepperkakedeig og den perfekte glasuren slik Marit lager den. Nye smakskombinasjoner og kreativ bruk av pynt og utstikkere er med på å heve resultatet. 


Her er de perfekte gavene til den som har alt, og til den som har sans for kreativitet og gode smaker. 

Utstyr du kan få brukt for:
tannpirker
frysepose
sprøytepose
skarp kniv
utstikkere
sikt
saks
blondeduk
skalpell
tablettdeler
sugerør
pensel
svamp

Tips!
Legg pepperkaker med ca. lik størrelse på samme stekebrett. Dette gjør stekingen mye enklere. Har du noen små og noen store pepperkaker på ett og samme brett, må noen tas ut tidligere enn andre.

Til toppen