Retromasker (Innbundet)

en historie i strikking og hekling

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202341688
Kategori: Håndarbeid
Omtale Retromasker

Suksessdesigneren Tine Solheim har hentet frem det vakreste i seg og gir oss her Retromasker. Her får du lekre feminine plagg - alt strikket eller heklet etter alle kunstens regler. I tillegg finner du stilige gensere, kjoler, vester og luer inspirert av norske tradisjoner. Her er årets vakreset strikkebok!

Dette er en bok med masse inspirasjon for alle som ønsker å ta vare på og hente frem igjen godbitene. Du finner ofte både lue, votter, hals, genser og skjerf i samme matchende mønster og farger. Tine har med sin stilsikre sans satt sammen farger og mønstre som minner oss om tider som var før, men som nå fremstår som nye og mer moderne enn noen gang. I tillegg til alle de lekre plaggene til damer, finner du barske plagg til menn, og yndige og tøffe klær til barn. Interiør har hun også fått plass - her finner du puter, vesker, tevarmer og mange andre små og store prosjekter du kan gå i gang med. Gled deg og la deg inspirere - dette er årets vakreste bok.

Tine har designet en rekke klær for kunder i snart 30 år, bl.a. signingskjolen til dronning Sonja, kostymer, selskapsklær, brudekjoler og antrekk til en rekke skuespillere, artister og mediaprofilerte personer. Tine har tidligere utgitt to bøker: Maskeball og Maskepi.

PS! Alle som kjøper Retromasker i strikking og hekling, er med i trekningen av et vakkert Tine Solheim plagg fra kapittel 1, 2, 3 eller 9, til en verdi av inntil kr 5000,-!

Til toppen