Sankeboka (Innbundet)

Velsmakende ville vekster

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 416
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202606565
Kategori: Natur og friluft
Omtale Sankeboka

Spiselige, ville vekster!

Skaff deg gratis, smakfull mat, hvor enn du er i landet. I Sankeboka lærer du deg å identifisere de ville vekstene, hvor de vokser og når du bør plukke dem. Kunnskap om de ulike artene er viktig når du skal ut i naturen.

Sankeboka beskriver hver av de 185 spiselige vekstene utførlig, du får kunnskap om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og hvordan de ser ut. Ravneberg gir også tips om hvordan best bruke dem. Alle vekstene som blir beskrevet er også illustrert med fotografi. En pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, gratis mat.

Et utvalg grunnoppskrifter i eget kapittel!Til toppen

Sankeboka er blitt en vakker og ryddig bok, både i form og presentasjon og det er helt tydelig at det er lagt ned et betydelig arbeid for å få et så gjennomarbeidet og godt produkt
Altaposten
Anmeldelser Sankeboka

"Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette må være den mest komplette boka innen sin sjanger (...). Sjelden har jeg sittet så lenge og blitt så bergtatt av en sakprosabok."
Per A. Borglund, Mat fra Norge


«Bytt ut det butikkinnkjøpte, plastforurensende garnityret med no friske greier fra egen grøftekant. Kjøkkensjefen på Kolonihagen viser vei.»
Klassekampen

Til toppen