Otto Springfeller & Eva von Fundog av Eddi B. Saxegaard (Ebok)
Ebok

Otto Springfeller & Eva von Fundog (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Ingen DRM
Filstørrelse: 1.16 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Publica
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282514309
Kategori: Romaner
Omtale Otto Springfeller & Eva von Fundog
Bak en steinblokk på Akropolis innser Otto, endelig, at han har et valg liggende foran seg. Åpenbaringen trer fram i form av en dam fra magesekken. Eva er på alle måter Nord-Europas mest dominante kvinneskikkelse, og dette litt over to år gamle forholdet er iferd med å ta livet av ham. I et forsøk på å unnslippe Eva setter han ut på en flukt som fører ham hjem til Oslo, videre til en Napoleons-kult på Korsika, til Tokyo, som aldri har vært mer regntung, og til slutt Den gamle festsalen, der en gedigen fest skal vise seg å bli en ny vekker.

"Nei, en kjærlighetshistorie er vel heller ikke det Otto Springfeller & Eva von Fundog ville vært hvis noen skulle skrevet om oss. Vår historie ville vært grotesk og uinteressant. Den ville fremkalt brekninger og dyp avsky for enten meg eller henne, avhenging av hvem du sympatiserte med, og en formening om at jeg fikk som fortjent. Men da forstår du ikke hvordan dette var på sitt verste."
- Otto Springfeller

Eddi B. Saxegaard er født nøyaktig fjorten dager etter at Charlie Chaplins stjålne kiste ble funnet 15 km fra kirkegården Corsiersur-Vevey, i Sveits, den 17. mai 1978. Dette er hans tredje roman.

Tittel: Otto Springfeller & Eva von Fundog
Forfatter: Eddi B. Saxegaard
ISBN: 9788282514309
Format: Epub

Til toppen