Skru på hjernen (Heftet)

arbeidsbok

Forfatter:

Ellen Ofte Jakobsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 110
Forlag: Ventura
Språk: Bokmål
Originaltittel: Switch on your brain workbook
Oversatt av: Jakobsen, Ellen Ofte
ISBN/EAN: 9788283650556
Omtale Skru på hjernen
Hver og en av oss ønsker å leve i harmoni og ha fred i kropp og sinn!
I denne arbeidsboken vil dr. Caroline Leaf hjelpe deg gjennom 21-dagersplanen for hjernerens. Sammen med hovedboken Skru på hjernen er denne et viktig redskap for å fjerne usunne tanker som har festet seg i sinnet ditt. Leaf setter forskning og vitenskap i sammenheng med sannheter i Bibelen, og hun viser deg hvordan du finner «bryteren» i hjernen som gjør at du kan leve et lykkeli.gere, sunnere og bedre liv. Du kan nå målene du setter deg, få tankelivet under kontroll - ja, til og med bli mer intelligent! Dr. Caroline Leaf har også egen Facebook.side og Youtube.kanal hvor hun ofte gir praktiske råd og motivasjon for å leve et lykkeligere liv.

Om hovedboken Skru på hjernen:
«En meget inspirerende bok som vil hjelpe deg til å forstå hvordan ditt liv er influert av dine tanker. Kunnskapen om hvordan hjernen responderer til dine tanker og hvordan de påvirker din livskvalitet helt ned til cellenivå er meget interessant og utfordrende. Den vil hjelpe deg til å leve ut det Bibelen sier om å ta 'enhver tanke til fange under lydighet mot Kristus'. La deg inspirere og bli fornyet i ditt sinn.»
- MARGARETA MAGNUS, forkynner, Ungdom I Oppdrag

«I 'Skru på hjernen' lærer du ut fra vitenskapen og Bibelen om den fantastiske, gudgitte kraften sinnet vårt er i besittelse av.»
- JOYCE MEYER, bibellærer og forfatter

Til toppen