Skulpturlandskap Nordland = Artscape Nordland : presentation of an international art collection created between 1992 and 2015 (Heftet)

presentasjon av en internasjonal kunstsamling realisert i perioden 1992-2015

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Uten tittel
Språk: Flerspråklig , Bokmål / Engelsk
ISBN/EAN: 9788293502036
Omtale Skulpturlandskap Nordland = Artscape Nordland : presentation of an international art collection created between 1992 and 2015
Dette er boken om det storslagne kunstprosjektet Skulpturlandskap Nordland, der 36 kunstverk fra 36 internasjonalt anerkjente kunstnere er å plassert i 35 forskjellige kommuner i Nordland og Troms, over et område på 40 000 kvadratkilometer. Dette er utendørs kunst på sitt beste, med landskapet i Nordland som kulisser, der fjellandskapet, den arktiske naturen og den unike geografien til sammen danner de omgivelsene verkene er utstilt i. Småveier, hovedveier, passasjer, stier og åpne områder danner et nettverk av forbindelser som lar publikum besøke de stedene som er skapt av disse skulpturene. Boken utgies i forbindelse med Skulpturlandskap Nordlands 25-års-jubileum. Boken er både en kunstbok og en guidebok, med kart og nøyaktige koordinater for alle kunstverkene, og er ment å medbringes på tur av nysgjerrige besøkende, og er laget med et solid plastomslag som tåler nordnorsk natur og uteforhold.

Til toppen