Små kreasjoner (Innbundet)

- til baby og dukken

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 88
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202284534
Omtale Små kreasjoner

Babyklær, dukkeantrekk og matchende tilbehør

Søte kreasjoner - til både baby og dukken Babyklær og dukkeklær i én bok! Her er hobbyboken for deg som har en liten hjerteknuser i familien - eller en i vente ... og med forslag til matchende antrekk til dukken!

Alle modellene er enkle å få til enten du syr, strikker eller hekler. Ekstra hyggelig er alt tilbehøret Anne Grethe Gaaserud har krydret boken med. Du finner blant annet gratulasjonskort, enkle forslag til scrapbook-sider og små gaveideer til den lille. Miks som du vil, enten du er mamma til dukken eller babyen.
2 store mønsterark følger med boken

Forfatteren av de populære bøkene Dukkeklær for alle anledninger, Sy dukkeklær og Sy til babydukken har igjen kost seg ved symaskinen. Denne gangen utvider hun med både dukkeklær, babyklær og matchende tilbehør. Dukkeklærne passer til dukken “Baby Born”og tilsvarende som måler 43 cm. Barneklærne er hovedsakelig i størrelsen 0-2 år og noen plagg opptil 4 år. Alle mønstre er i full størrelse inkludert sømrom.

Til toppen

Flere bøker av Anne-Grethe Gaaserud:

Om forfatter Anne-Grethe Gaaserud

Anne Grete Gaaserud

Anne Grethe Gaaserud har utgitt flere svært populære bøker om søm av dukkeklær. Hun har sikker fargesans og blikk for detaljer søte stoffer, tøffe knapper, bånd og pyntemerker egner seg godt til dukkeklær, og med en lomme her og noen stikninger der, tryller hun frem de fineste plagg til dukken. I alle bøkene finner du komplette antrekk til forskjellige anledninger og årstider, alt med viktig tilbehør i matchende farger.

Modellene hennes kjennetegnes ved at de er godt gjennomarbeidet, med enkel, oversiktlig og grundig beskrivelse. Eget mønsterark med mønstre i full størrelse følger bøkene. Klærne passer til Baby Born og tilsvarende dukker som måler ca 43 cm (kan også tilpasses andre dukkestørrelser).Bøkene utmerker seg med flotte fotografier av dukkene i «autentiske» situasjoner og miljøer – nesten som «ekte» babyer og småbarn. tmgaas@online.no

Til toppen