Snåsamannen (Lydbok-CD + MP3-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD + MP3-CD
Utgivelsesår: 2008
Spilletid: 419
Antall enheter: 6
Filformat: Lyd-CD + MP3-CD
Forlag: Lydbokforlaget
ISBN/EAN: 9788242146359
Omtale Snåsamannen

Mannen og legenden

Dette er en sensasjonell bok. Aldri før har man fått slikt innsyn i en helbreders tanker, følelser og livshistorie. I halvannet år har Kolloen ført samtaler med Joralf Gjerstad, alias Snåsamannen, som tusener av nordmenn vil sverge på har eksepsjonelle evner.

Snåsamannen gjør syke folk friske med de varme hendene sine. Hvordan kan man forklare at en slik mann vinner fram der legevitenskapen har gitt opp? Han leter opp gjenstander og mennesker, og han ser inn i framtiden. Han har tatt imot mer enn 50 000 pasienter. Han har holdt på i mer enn femti år. Han har aldri tatt betaling. Han er hedret med Kongens fortjenstmedalje. Fortellingen om Joralf Gjerstad utfordrer vår sunne fornuft. Hør Ola B. Johannessen lese Snåsamannens egen historie, en bemerkelsesverdig lydbok om vår tids Marcello Haugen.

Til toppen

Om forfatter Ingar Sletten Kolloen

Ingar Sletten Kolloen (f.1951) er en norsk redaktør, journalist, biograf og forfatter. Kolloen har vært journalist i en rekke aviser. Han har vært leder for Aftenpostens kulturredaksjon og sjefredaktør i Gudbrandsdølen Dagningen. Videre har han også jobbet som forlagsredaktør i Den norske Bokklubben, og han var sentral i planlegginga av kulturprogrammet for Lillehammer-OL. Han har også vunnet Melsom-prisen og Den norske leserprisen.

Til toppen