Stå dønn stille! (Innbundet)

Serie: Løve pluss 

Forfatter:

og

Astrid Hansen (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 68
Illustratør: Hansen, Astrid
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788204113146
Alder: 9 - 12
Omtale Stå dønn stille!

Lett å lese og vanskelig å legge fra seg!

Tuva kjeder vettet av seg. Hun og Simen er på familietur på danskebåten. Hun får ikke kjedet seg lenge. En mann med pistol dukker opp i lokalet og ser ut til å ha skumle hensikter. Før hun rekker å si ifra, kidnappes sangeren Rosetta Lewis. Hun blir brutalt ført av scenen og over i en rask speedbåt.
Sammen med kidnapperne forsvinner hun sporløst på havet.
Eller gjør hun det? Det er noe som ikke stemmer.

Tore Aurstad og Carina Westberg, kjent for ungdomsromanene Trettenkloa og Benjamin Svartfeldts labyrint, har ikke lagt noe i mellom for å gjøre dette til en lettlest thriller. Lett å lese og vanskelig å legge fra seg.

Astrid Hansen, kjent fra tegneseriebladet Nemi, har illustrert boka med en flott mangainspirert strek som treffer målgruppen i mellomgulvet.

Til toppen

Flere bøker av Tore Aurstad og Carina Westberg:

Om forfatter Tore Aurstad

Tore Aurstad er født i 1972 og bor i Oslo. Han jobber som oversetter ved siden av skrivingen, og hans første bok Trettenkloa, skrevet sammen med Carina Westberg, kom i 2004.Carina Westberg er født i 1972 og bor i Oslo. Hun jobber som oversetter ved siden av skrivingen, og hennes første bok Trettenkloa, skrevet sammen med Tore Aurstad, kom i 2004. Forfatterskapet er preget av en forkjærlighet for spenning og grøss.

Til toppen

Bøker i serien