Strikk dukkeklær og tilbehør (Innbundet)

Forfatter:

Her er oppfølgeren til den svært populære boka Strikk dukkeklær av Siri Tolgensbakk. Nå kan fansen glede seg, for her er det mye nytt å bryne seg på. Her finner du alt fra smarte tips og triks, oppskrift på dukken og massevis av flotte sommer- og vinterklær!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202728298
Kategori: Hjem og dukker , Strikkebøker og Småstrikk
Omtale Strikk dukkeklær og tilbehør

Strikk dukkeklær til hele året

Alle liker å variere garderoben! Dukker også. Endelig kommer den nye boka til Siri Tolgensbakk med mange nye både oppskrifter og teknikker. Finn frem restegarn og strikkepinner - dette går unna i en fei.

Boka bugner av herlige dukkeklær. Du finner alt fra gøyale gensere, koselige kofter og kule kjoler til søte skjørt, tøffe tights og barske bukser. Mange av plaggene kan mikses og matches til komplette antrekk, og du får også oppskrifter på lekkert tilbehør som sko, vesker, hårpynt og en liten dukke til dukken. Plaggene passer både til Baby Born-dukker og til strikkedukken du får oppskrift på i boka.


Dukker og klær til alle

Dette er oppfølgeren til den svært populære boka Strikk dukkeklær av samme forfatter. Nå kan fansen glede seg, for her er det mye nytt å bryne seg på. Både hullmønster, fletter, mønster med flere farger, halvpatent og litt hekling. Dessuten finner du trendy plagg som poncho, vest og selvsagt balaklava til de små, i tillegg til klassikere som en kåpe med matchende lue, sparkebukse med god plass til bleien og noen fantastisk fine strømpebukser i blonde. 

De koselige dukkene fra forrige bok, har denne gang fått selskap av flere varianter, til inspirasjon og glede for enda flere. Og selvsagt trengte dukkene en dukke... Sammen med alle nye oppskrifter og nytt tilbehør som sko, hårpynt og vesker, vil du som strikker til dukkemammaer, dukkepappaer, dukkesamlere og til basarer, få mer enn nok å bruke restegarn på i lang tid fremover.

Strikkedukkene i boka og Baby Born måler 43 cm, så de fleste plaggene passer også til litt mindre babyer. 

Innhold

  • Smarte tips og triks
  • Snorer, pomponger og knepping
  • Dukken - jentedukke og guttedukke, hår, ansikt og montering
  • Til babydukken - hentesett, rompere og tepper
  • Sommer og sol - topper, skjørt, shorts, kjoler, trøyer, vest og matrosdress til gutt og jente
  • Klær for kaldere dager - kåpe, luer, stillongs, gensere, poncho, balaklava, ulldress, skog og en nydelig strømpebukse
  • Med norsk vri - Kofter, luer, sparkebukser, ullbukser og sokker
  • Tilbehør - hårpynt, vesker, pannebånd, sokker, sko, ryggsekk og en dukke til dukken

Dukkene ser forskjellige ut, akkurat som oss. Det er mye av sjarmen, så ikke fortvil om du ikke får ansiktet akkurat likt som på bildene. Vær kreativ. Kanskje finner du din egen måte å lage øyne og munn på. Håndarbeid er som håndskrift: Det får sitt eget særpreg.

Til toppen