Sy! (Innbundet)

jakker • storskjorter • kjoler • skjørt • tunikaer

Forfatter:

Drømmer du om din egen flotte Chanel-jakke? Her får du detaljerte oppskrifter på den og mange andre klassiske plagg. Boka er full av tips og råd slik at plagget sitter godt og stoffet faller og beveger seg riktig. Mønsterarket som følger med, er selvsagt i 100%. Tine Solheim forklarer og beskriver forståelig for både nybegynnere og mer erfarne.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202726539
Kategori: Klær
Omtale Sy!

Sy som Chanel!
Tine Solheim lærer bort syhemmelighetene

4 sider mønsterark i 100 %!

"Lag klær med ditt personlige uttrykk som passer til din personlighet og figur."
TINE SOLHEIM

 

Tidløse plagg
jakker • storskjorter • kjoler • skjørt • tunikaer

Når du skal sy dine egne klær, er det mye som skal tas hensyn til. Designet du vil sy, stoffet du har valgt, hvordan stoffet fører seg og faller, kroppens former og volum. Derfor er det ekstra godt å vite at en av Norges mest erfarne klesdesignere, som har holdt uendelig mange sykurs, står bak boka SY!. Hos Tine Solheim er du er i trygge hender.

"En vakker kjole kan se fin ut på en henger, men det betyr ikke noe. Kjolen må ses på kroppen, i bevegelse med armer, bein og liv."
COCO CHANEL

Finnes det noe mer klassisk og elegant enn en Chanel-jakke? I boka finner du flere varianter som vil passe alle slags kroppsformer. I tillegg får du de mest populære oppskriftene på kjoler, skjørt, storskjorter og tunikaer. Klassiske plagg du kan gjøre til dine egne.

Julekjolen - som passer hele jula!
Å kle seg i noe som du vet passer... Ja, det finnes nesten ikke en bedre vitamin for selvtilliten. Veltilpassede grunnmønstre er det viktigste. I boka er det ni forskjellige grunnmønstre med forslag til variasjoner. Tine oppfordrer oss til å mane frem kreativiteten og evnen til å se mulighetene for forandring i de forskjellige mønstrene, så du kan lage klær med ditt personlige uttrykk som passer til din personlighet og figur.

Alle oppskrifter har grundige beskrivelser på størrelser (S, M, L og XL). Alt om materialer som stoff, knapper, glidelåser, kvalitet, bredde og lengde og leverandør. Detaljert beskrivelse av fremgangsmåte, klipp, forberedelser og hvordan du syr plaggene.

Du får 4 sider med mønsterark i 100 % størrelse er brettet og puttet i hver sin lomme på innsiden av boka. 

-

Til bildet av selveste Coco Chanel:
Mademoiselle Coco Chanel iført en av sine legendariske sort/hvite drakter. Det var spesielt viktig for henne at jakken skulle være laget i myke stoffer, rett og løstsittende i passformen, gjerne ufóret. Hun var inspirert av de østerrikske jakkene med kantebånd i kontrastfarger og mente det var et must med de fire karakteristiske, utenpåsydde lommene til sine briller og sigaretter. Som oppfinneren av bijouteri-smykker, var det også selvsagt med tilsvarende knapper på jakken, gjerne med en perle i midten, perler var hennes yndlingssmykke.

Til toppen