Forfatter: , , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 591
Forlag: Gyldendal undervisning
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205495494
Omtale Treningslære
På bakgrunn av den nye læreplanen i faget treningslære fra 2015 reviderer vi nå læreverket Treningslære for utdanningsprogram for idrettsfag i videregående skole

Den reviderte læreplanen innebærer noen endringer både i treningslære 1 og treningslære 2:
De grunnleggende ferdighetene er mer tilrettelagt for faget treningslære. Prestasjons- og helseperspektivet ivaretas bedre i kompetansemålene enn tidligere. Det presiseres at faget skal være nært knyttet til aktivitetslære. Begrepet idrettsaktivitet benyttes i stedet for valgt idrett i flere av kompetansemålene for å inkludere flere typer trening og aktiviteter. Det er fortsatt mulig å velge én idrett i tilknytning til de aktuelle kompetansemålene. Idrettspsykologi er flyttet fra treningslære 1 til treningslære 2.
Vi har flyttet stoff og fornyet boka i henhold til siste versjon av læreplanen. I tillegg har vi gjort en del faglige presiseringer i tråd med nyere forskning.
Den reviderte læreplanen i treningslære ble vedtatt vinteren 2015 med virkning kun for vg1-elever i inneværende skoleår. Fra skolestart 2016 gjelder den for vg1 og vg2, mens vg3-elevene fullfører løpet med gammel læreplan.

Til toppen

Andre utgaver

Treningslære
Bokmål Heftet 2012
Treningslære
Nynorsk Heftet 2012
Treningslære
Nynorsk Heftet 2016