Våre hjortedyr (Heftet)

en bok til undring, glede og kunnskap

Forfatter:

Geir Holm (Illustratør) Arne Dahlin (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 460
Illustratør: Holm, Geir og Dahlin, Arne
Forlag: Yrkeslitteratur
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788258406324
Omtale Våre hjortedyr
Våre Hjortedyr - en bok til Undring, Glede og Kunnskap er organisert med et innledende hovedkapittel «Generelt for alle artene» som beskriver i detalj hva som er felles og spesielt for de fire artene i hjortedyrfamilien (Cervidae). Deretter følger de fire hoved.kapitlene «Rein og Caribou», «Elg», «Hjort» og «Rådyr» med supplerende artsspesifikke tema.

Boken retter seg mot studenter, forskere og forelesere tilknyttet bio.log.iske fag ved universitets- og høyskoleinstitutter, forskningsstiftelser og forvaltningsorganer. Boken retter seg i like stor grad mot jegere og andre med interesse for natur og biologi.

Boken er vitenskapelig oppdatert (t.o.m. 2017). Stoffet formidles på et lett tilgjengelig og populærvitenskapelig språk, ført i pennen av en profesjonell fagbiolog. Boken har en bred fag- og interesseprofil med tema som livshistorie, avstamning, utbredelse, økologi, ernærings.fysiologi, generell fysiologi, bioenergitikk, genetikk, bestandsdynamikk, jakt og forvaltning. Boken er utstyrt med 211 faktaruter i form av bilder, figurer, illustrasjoner, tabeller og oppklarende tekst som gir muligheter for fordypning i spesielle emner. Bakerst i boken finner leseren en omfattende litteraturliste og stikkordregister for dokumentasjon og lett og rask orientering i boken.

Til toppen

Flere bøker av Eigil Reimers: