Kom i form med trening og god mat!

Kost- og treningsplan som garantert virker!

Fit på 30 dager

Hvor fit kan du bli på 30 dager? Desirèe Andersen gir deg det du trenger for å få en lettere, sunnere og sprekere livsstil. Gjennom suksessbloggen Fitfocus.no har Desireè inspirert over 100.000 følgere til å spise sunnere og bevege seg mer. Ingen er like, og vi har ikke samme hverdag eller mål, men det skal være lett å leve sunt. Derfor er denne boka bygget opp slik at du kan velge den veien som passer din definisjon av fit.

Enkle øvelser med strikk!

Sterk med strikk

Morsomme og enkle øvelser med strikk

Tren med strikk for råskap og treningsglede!
Silje Torp viser deg hvordan du trener med strikk og gir deg tøffe og enkle øvelser for kjernemuskulaturen og absolutt hele kroppen. Når du trener med strikk, legger du på ekstra motstand eller støtte i en øvelse, og du bestemmer selv hvor tungt det skal være. Du kan også bruke flere strikker for å trene flere muskelgrupper i én øvelse.

Alle kategorier

Heklebøker

Litt garn og en heklenål er alt du trenger for å trylle frem små og store underverker. Å hekle er terapi som godt som noe annet, og det fine er at du kan lage masker i alle retninger med små og store avstander - til glede og nytt.

 

 

"Det har jeg ikke prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert!"

Pippi Langstrømpe

Klikk for HEKLING!

Lag noe til barn

Det som er så fint med å lage noe til barn, er at det tar litt kortere tid.
Og dessuten er det en super måte å få brukt litt restegarn på.

Det kan godt være til din egne barn, eller barnebarn. Eller naboungene, eller andre små som trenger noe varm eller en hyggelig oppmerksomhet.

Håndlaget er det aller fineste.

Klikk for BARN!