Inspirasjon og hobbyglede!

Enten du er lidenskapelig opptatt av strikking, hekling, søm, gjenbruk, fargelegging, maling eller tradisjonelt håndverk, har vi bøkene for deg. Alt om teknikker og hvordan du kan skape dine håndlagede kreasjoner. Velkommen til vårt kreative univers!

Ny strikkebok i den bestselgende #bystrikk-serien!

#bystrikk for alle

Ny strikkebok i den bestselgende #Bystrikk-serien

Ingunn Myklebust er en av Norges mest populære strikkedesignere. Hun skiller seg ut med vakre mønstre og nydelige fargekombinasjoner - til glede for strikkere i både inn- og utland. I den fjerde #Bystrikk-boka er det 40 nye oppskrifter til både store og små. Som alltid kan boka brukes både av nybegynneren og den mer erfarne strikkeren. Ingunn Myklebust leverer lekkert og stilrent design, nå også i enda flere nye Knitting Inna-farger.                

Håndlaget håndarbeid... Noe av det beste du kan gjøre for hode og kropp, er å skape noe med hendene. Mener vi.

Alle kategorier

Heklebøker

Litt garn og en heklenål er alt du trenger for å trylle frem små og store underverker. Å hekle er terapi som godt som noe annet, og det fine er at du kan lage masker i alle retninger med små og store avstander - til glede og nytt.

 

 

"Det har jeg ikke prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert!"

Pippi Langstrømpe

Klikk for HEKLING!

Lag noe til barn

Det som er så fint med å lage noe til barn, er at det tar litt kortere tid.
Og dessuten er det en super måte å få brukt litt restegarn på.

Det kan godt være til din egne barn, eller barnebarn. Eller naboungene, eller andre små som trenger noe varm eller en hyggelig oppmerksomhet.

Håndlaget er det aller fineste.

Klikk for BARN!