HIPP HIPP HURRA!

I mars fyller Hobbyklubben 20 år og det er vi SÅ STOLTE AV!

Tusen takk til alle trofaste og nye medlemmer - det er dere som gjør det mulig for oss å jobbe hver dag med å finne de beste bøkene og produktene til å fylle helt vanlige dager med litt kreativitet og hygge. I hele år vil vi legge ut bøker og produkter vi har falt litt ekstra for her på jubileumssiden. Dessuten vil vi annonsere konkurranser og annet gøy – så følg med her på nettsiden, på Facebook og på Instagram.

 

Hyggelig å se deg!

HOBBYKLUBBEN FEIRER 20 ÅR - HURRA!

GRATIS oppskrifter

Festdrakter til barn - Tove Fevang

Gratis oppskrift på heklet sjal

Klikk her for oppskrift på det nydelige sjalet!

Den populære boka er tilbake!

Festdrakter til barn

Tove Fevangs populære bok med fantastiske oppskrifter på festdrakter til barn er revidert og har fått flere oppskrifter!

Sydde og strikkede festdrakter til baby og barn (opp til 8 år). Varierte modeller til både gutter og jenter. Det er gode, utprøvde strikkeoppskrifter med forklarende diagrammer til alle strikkeplaggene, og et eget mønsterark bak i boka med snittmønstre til alle størrelser av de sydde festdraktene. Grundige forklaringer viser hvordan du lager plaggene, og fine bilder gir inspirasjon til plaggkombinasjoner.

Strikk lekre luer!

Luer

Luer er de aller beste strikkeprosjektene! Det går raskt, de er små, lette å ta med seg.

I denne boken får du 51 forskjellige lueoppskrifter, og mange av dem har flere deilige fargekombinasjoner å velge mellom. Her får du luer til hele familien.

Luer - Marion Louise Rindsem

Gratis oppskrift på «Påskelua»

Klikk her for oppskrift på den finfine lua! :)

30 unike Nina Skarra-design du kan strikke selv

Nina Skarra Strikkebok

Designer Nina Skarra tar deg med inn i sin fantastiske verden og viser deg hvordan du kan bruke plagg fra catwalken i din egen garderobe, tenke bevisst rundt egen stil og velge kvalitetsplagg som kan leve lenge. Du kan glede deg til spennende teknikker og mønstre og hvordan du skaper din egen unike stil både i farger og snitt. Du finner også forslag på fargevalg til hvert plagg i de fire årstidene høst, vinter, vår og sommer.

Kristines sunne søte

Gratis oppskrift på sunne vafler!

Klikk her for oppskrift på deilige og sunne vafler! :)

For godt til å være sunt? Nei, da!

Kristines sunne søte

Det er lov å spise noe søtt og godt selv om man skal holde formen! Lag godsakene uten raffinert sukker og legg til litt ekstra protein og fiber. Da blir det både sunt og søtt.

Her får du 50 av Kristines beste oppskrifter på blant annet herlige smoothies, hjemmelaget is, snacks, energibarer, sjokolade og kaker. Alt er med naturlige sukkererstatninger som frukt, bær, sukrin og honning. Boka inkluderer også oppskrifter på barnas søte favoritter som bananis, havrekjeks og gelegodteri.

Hyggelige produkter med dyremotiv

Hverdagskjærlighet

Vaffelsmykke - hverdagskjærlighet:)

Vaffelhjerte øredobber og anheng

Vaffelen står for hverdagskjærligheten.
Smykkene er laget i 925 sølv, produsert i Norge, designet av Vanja Steinbru. ca 8 mm

Skap en god og varm stemning i hjemmet!

Hygge med duftlys

HJEM Duftlys 3pk

HJEM Mini duftlys sett fra Skandinavisk er et sett bestående av tre duftlys i duftene HYGGE, KYTO og RO.

Settet er dekorativt og skaper en god og varm stemning i hjemmet. Gi soverommet et friskt pust, krydre badet med lit terapi for duftesansen, eller varm stuen med litt duft og ekstra glød på en kald kveld. Skandinavisk skaper produktene sine ut i fra sin kjærlighet til den skandinaviske livsstilen og karakteristiske natur, og konseptet 'kos' er den røde tråden i deres produkter.

Spre glede og god energi med disse populære armbåndene!

Morsomme finérdyr du kan lage selv!

Lag din egen hund!

Lovi Labrador, 15 cm, natur

Lovi Ltd er et familiedrevet selskap basert i Nord-Finland. De produserer flatpakket 3D-figurer fra tre, designet og patentert av Anne Paso. Produktene er håndlaget og av høyeste kvalitet, PEFC -sertifiserte bjørk kryssfiner.

Lag din egen katt!

Lovi katt 12 cm, grå

Fra postkort til tredimensjonal figur. Lovi Ltd er et familiedrevet selskap basert i Nord-Finland. De produserer flatpakket 3D-figurer fra tre, designet og patentert av Anne Paso. Produktene er håndlaget og av høyeste kvalitet, PEFC -sertifiserte bjørk kryssfiner.

Redaksjonen i Hobbyklubben jubler for deg!