I november begynner vi virkelig å skimte den kalde tida som kommer. Da er det destod viktigere å komme i gang med kosen hjemme. Denne måneden er perfekt for juleprosjektene; om det så er en en hjemmelaget adventskalender, strikket julepynt eller sjarmerende håndlagede nisser.

 

Lag en unik adventskalender:

Adventskalender du kan lage selv

Når det nærmer seg 1. desember og du kjenner forventningspresset stiger og husets unge – og ikke fullt så unge – begynner å ymte forsiktig om årets adventskalender – det er da du trenger denne boken! Her er det kalenderideer i massevis. De fleste av ideene er til enkle og ettårige kalendere, men det er også noen som er litt mer arbeidskrevende, men som kan tas vare på og brukes om igjen, år etter år.

 

Pynt opp med hjemmelaget julepynt:

Julekuler

Lag de fineste julekuler med selveste Julekule-boka av Arne & Carlos! Her finner du 55 mønstre til å bruke på de fantastisk flotte julekulene. Nå kan du også få en pakke med boka og en materialpakke med garn og ullflor til å lage minst 10 stk. julekuler! Rauma Finullgarn i rødt, sort og hvitt som gir mange fargealternativer!

 

Nisser til jul

«En jul uten nisser er ikke en ordentlig jul,» sier forfatteren, Gitte Schou Hansen. I denne boka har hun samlet en stor og variert nisseflokk for alle som har lyst til å komme i god, gammeldags julestemning.

 

Kos og hygge for hele familien:

Førjulstid

Alt det hyggelige som hører med til advent og jul, er på plass i denne frodige boka! Ideer og oppskrifter på juletrepynt, kranser, bordpynt, pledd og puter, vesker, pepperkakehus, vennegaver og småprosjekter til juleverksted med venner og familie. Litt deilig julebakst og varme drikker hører også med i den lune førjulstiden.

 

Kom i julestemning:

Til mitt julehus

Boka er full av koselige julemotiver i Kristin Langebraatens sjarmerende strek. Stikkordet er ekte julestemning. Du får gode trinn for trinn-bilder og tegninger, og du får forslag til hvordan det samme motivet kan brukes i flere ulike teknikker, enten du skal male, forme figurer i leire, tegne, brodere eller applikere.

 

Julesang

Julens musikk setter alle i stemning! Kan du tenke deg en jul uten musikk - uten våre tradisjonelle norske julesanger? Boka Julesang har en innebygd lydavspiller med høyttaler og uttak for øretelefoner som gjør det mulig å spille av melodien samtidig som du synger sangteksten.